Pers

Welkom

Op deze site vindt u informatie, beeldmateriaal en persberichten over stylefruits, het leidende stijladvies platform in Europa.

Persberichten

In onze newsroom vindt u meer persberichten en onze persmap.

Beeldmateriaal

Omvangrijk beeldmateriaal voor print en web (logo’s, pasfoto’s, screenshots, infographics, enz.) vindt u in onze newsroom.

Over ons

Met wereldwijd meer dan 10 miljoen bezoeken per maand en 8 miljoen Facebook-fans is stylefruits het leidende stijladvies platform in Europa.

 • Opgericht in: oktober 2008
 • Oprichters: Ingo Heinrich, Michael Vietze, Mathias Ziegler
 • Gevestigd in: München, Duitsland
 • Aantal medewerkers: 120+
 • Landen: Duitsland, Nederland, Frankrijk, UK
 • Assortiment: dameskleding en wonen

Zo werkt stylefruits

 1. Met de Designer van stylefruits kunnen gebruikers shopoversteigende outfits samenstellen met duizenden populaire artikelen.
 2. Gebruikers kunnen de samengestelde outfits beoordelen en bediscussiëren door ze op stylefruits en andere social media kanalen te posten.
 3. Met een paar clicks is het mogelijk om van de outfit naar de aankoop van de items te gaan, die aangeboden worden door verschillende partnershops.

In de pers

  "Door het combineren van online shopping en innovatieve social media features weet Stylefruits zich te onderscheiden van haar concurrenten op het gebied van aankoopbeleving en aanbevelingen."


  "Fashionista’s laten zich naar hartenlust inspireren door de outfitcombinaties en woonideeën op dit social shopping-platform. […] Interactie is dus cruciaal voor het succes van het bedrijf, dat inmiddels ook geldt als het grootste online beoordelingsplatform in Europa met meer gebruikers dan Pinterest."


  "De doelgroep van jonge vrouwen blijkt te houden van de kernfunctie van stylefruits: virtueel eindeloos kledingstukken, schoenen en accessoires combineren tot een look."


  "De allergrootste Nederlandse Facebook-fanbase is te vinden bij stylefruits.nl. [...] Nederlandse retailers die dit socialshoppingplatform nog niet verkend hebben, moeten niet te lang aarzelen."


  "Met de stylefruits app voor Android en iOS ontdek je dagelijks nieuwe outfit- en interieurcreaties en kun je je eigen creaties samenstellen. Hierdoor loop je geen trend meer mis. "

Naar boven