Blogger Kalender 2014

Op deze pagina kun je de maand juni van de blogger kalender vinden. De blogger kalender laat je zien wanneer de belangrijkste modedata zijn, maar je krijgt ook outfit tips van een aantal prominente Nederlandse bloggers en kunt inspiratie door middel van de stylefruits outfit op de kalender!

The Only Fashion Princess

Juli: Rachella van theonlyfashionprincess.com
"Luxe en het dragen van prachtige kleding is geweldig, maar de beste dingen in het leven-geluk, gezondheid en liefde-zijn gratis"Rachella's blog www.theonlyfashionprincess.com straalt super veel energie uit en daar worden wij vrolijk van. Rachella's girly, maar toch stoere stijl, is een inspiratie voor velen.We wilden ook dit keer weer graag weten hoe "de blogger van de maand" haar eigen stijl en van de mode van dit moment omschrijft. We hebben Rachella een aantal vragen gesteld:

1. Hoe pak jij je koffer in voor een citytrip? Wat neem je mee?
De kledingstukken die ik meeneem moeten comfortabel doch stijlvol en vrouwelijk zijn. Ik zorg dat ik zowel een paar goede sportschoenen (voor overdag) als sexy hakken (voor 's avonds) bij me heb. Verder vergeet ik natuurlijk mijn zonnebril en beautyproducten niet; ook op reis verdienen ogen en huid de nodige zorg! Als ik mijn koffer inpak maak ik in mijn hoofd alvast een lijstje met outfits die ik wil dragen tijdens de citytrip. Meestal wijk ik van deze outfitcombinaties af, maar het geeft in ieder geval zekerheid dat je voldoende bij je hebt.


2. Waar let jij op als je items in de sale koopt?
Ik let erop dat ik het item niet alleen maar koop omdat het toevallig 70% afgeprijsd is; ik houd nauwlettend in de gaten of ik het wel echt nodig heb. Ik heb daarom nagenoeg nooit miskopen. Slimme strategie, toch?

Kalender juni

3. Wat is je favoriete paar schoenen en waarom?
Ik heb eigenlijk vier paar favoriete schoenen: mijn hooggehakte, sierlijke Eva Turner sandalen voor als het zonnetje schijnt en de temperatuur het toelaat, mijn Etro enkellaarsjes met blokhak voor de wat koudere dagen, en mijn neon gele Asics en knalrode Nike fly knits voor de sportieve aangelegenheden.


Download hier jouw versie van de blogger kalender 2014
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ga hier naar de maand januari van de kalender met Jennie van jenniefromtheblog
Ga hier naar de maand februari van de kalender met Jenny van rocknrollerr
Ga hier naar de maand maart van de kalender met Alyssa van Alyssaa
Ga hier naar de maand april van de kalender met Farah van Formula Farah
Ga hier naar de maand mei van de kalender met Anna van Itsyrlifestyle
Ga hier naar de maand juni van de kalender met Esmeé van Fashion Fever

Naar boven