Blog Toppers: het stylefruits blogger kwartet

Blog Toppers

32 van de grootste Nederlandse mode- en beautyblogger in een kwartet.

Note for non-Dutch speakers: Even though this webpage is in Dutch the card game is in both English and Dutch. Download the card game below(pdf-symbol).

Wij bij stylefruits zijn er gek op, mode- en beautyblogs. Daarom hebben we dit jaar voor het eerst 32 van de bekendste Nederlandse bloggers in een kwartet verzameld. We zijn dan ook trots jullie het allereerste stylefruits kwartet te kunnen presenteren: Blog Toppers 2014! Wie zegt dat kwartetten ouderwets is? Dit modieuze kwartet bewijst het tegendeel! Daarnaast leer je door het spelen van dit kwartet jouw favoriete modebloggers beter kennen door leuke feitjes (hoeveel paar nagellakjes hebben ze en hoe hoog zijn hun hoogste hakken?).


Hoe werkt het?

Op iedere kaart vind je een foto van een van de bloggers en een symbooltje in de rechter bovenhoek. Op de kaart staat ook de URL van de blog, zodat je de blog makkelijk kan terug vinden op internet. Daarnaast kun je de blogger beter leren kennen door de feiten op de kaart: de blogleeftijd, het aantal tassen dat ze in bezit hebben, hoe hoog hun hoogste paar hakken is, het aantal potjes nagellak die ze bezitten en het aantal posts per week. Probeer tijdens het spelen zoveel mogelijk kwartetten/viertallen te verzamelen met de symbooltjes in de linker bovenhoek.


Hoe kom ik aan een set kwartet kaarten?

Heel simpel! Download hieronder het PDF document, print het uit en knip de kaartjes uit. Om het document te downloaden heb je het Adobe nodig, dit kun je downloaden op de website van Adobe. Wil je een "echt" spel kaarten? Doe dan mee met een van de winacties, bijvoorbeeld op onze blog insidefruits


Download hier jouw versie van Blog Toppers 2014

Zijn we je vergeten?

Niet getreurd! Ook volgend jaar maken we weer een blogger kwartet en je kunt je nu alvast opgeven voor Blog Toppers, editie 2015! Wil je graag dat jouw blog volgend jaar ook onderdeel van het kwartet is? Vul dan hier onder je naam, e-mail adres en URL van je blog in. Laat ons ook kort weten waarom jouw blog deel uit zou moeten maken van Blog Toppers 2015. En wie weet sta jij volgend jaar op een van de kaartjes! Heb je een blog en wil je het blogger kwartet van dit jaar graag ontvangen stuur dan even een mail naar contact@insidefruits.nl met je adres en de URL van je blog. Dan sturen we je een pakketje op!

Naar boven