stylefruits presenteert: Meet & Read de beste Nederlandse en Belgische start-up blogs

Bij stylefruits zijn we gek op nieuwbakken bloggers. Ze hebben vaak een frisse kijk op fashion en/of beauty, zijn niet bang om nieuwe dingen uit te proberen en reageren vaak super enthousiast op vragen of comments. Omdat deze nieuwe blogs niet altijd even makkelijk te vinden zijn, stellen we je er graag iedere maand twee voor. Wij hebben deze start-ups grondig geinterviewd over hun blog, stijl en andere zaken. Leer hier de nieuwste bloggers kennen voordat de rest van de Benelux en de wereld dit doet!
Lees hier de interviews met:


Pssssst wil je nog meer blogs leren kennen? Download dan snel ons blogger kwartet: Blog Toppers


Blogger van de maand februari, nummer 1: Marsha van www.marushilifestyle.nl
Blogger van de maand januari, nummer 1: Isabeau van byisabeau.nl
Blogger van de maand november, nummer 1: Beau van www.beauandthecity.nl
Blogger van de maand oktober, nummer 2: Anouk van www.anouktoday.nl
Blogger van de maand oktober, nummer 1: Marlayne van www.bymarlayne.nl


Blogger van de maand augustus, nummer 2: Yvet van www.blogglossy.nl
Blogger van de maand augustus, nummer 1: Sandra van www.aroundsan.nl
Blogger van de maand juli, nummer 2: Sophie van www.demooistesteraandehemel.nl
Blogger van de maand juli, nummer 1: Frederique van www.mystylesignature.nl
Blogger van de maand juni nummer 2: Denise van www.beautybydenies.nl


Blogger van de maand juni, nummer 1: Monique van www.midnightrambling.nl
Blogger van de maand mei, nummer 2: Léonie van www.leonieanouk.com
Blogger van de maand mei, nummer 1 : Julia van www.epeheel.wordpress.comBlogger van de maand april, nummer 2 : Rosa van www.rosafashionsportsandmore.blogspot.nl


Blogger van de maand april, nummer 1: Chahrazad van www.thecherryfactor.nlBlogger van de maand maart, nummer 1: Silke van BySilke.wordpress.comBlogger van de maand februari, nummer 1: Gina van giientjeee.blogspot.nl


Nog meer Meet&Read interviews? Het Meet & Read archief

Ook in voor februari 2015 hebben we al een aantal interviews afgenomen met Nederlandse en Belgische bloggers, waaronder Anne van annestikvoort.com, Dagmar van bydagmarvalerie.nl en Esmee van esmeelifestyle.nl. Op onze Meet & Read archief pagina lees je o.a. van wie de volgende quotes komen:

  • "Dat ik de hele zomer in Londen ben heeft zeker mijn blog veranderd omdat ik alleen ben en niet altijd een fotograaf heb om outfitfoto's te maken."

  • "Ik las [...] wel 50 artikels per dag (nu nog steeds trouwens) en vond het altijd al gaaf dat je een eigen stukje web kon hebben op het internet en dat met mensen kon delen."

  • "Naast mijn blog heb ik een fulltime baan en soms is dat wel eens lastig te combineren. Ik blog vanwege mijn passie voor schrijven en dat voelt nooit als een verplichting, maar ik moet wel echt vooruit plannen."

  • "[D]e wereld is een grote inspiratiebron!"

  • "Zodra je start met bloggen bekijk je de wereld op een andere manier. Je zoekt overal naar onderwerpen voor het schrijven van een nieuw artikel. Ik haal mijn inspiratie uit alles wat ik zie."