Insider's tip van de maand-april

gevraagd door Het style team meer dan 2 jaar geleden
Insider's tip van de maand-april en de winnaar van maart!

We hebben een winnaar voor onze Insider’s Tip voor de Maand maart. Nappy Hairz is onze winnaar van maart. Wil je meer lezen over haar blog en waarom wij denken dat zij een terechte winnaar is? Scroll dan snel door naar onder!

Nieuwe maand, nieuwe Insider’s Tip. Voor diegenen die nog niet bekend zijn met onze Insider’s Tip van de Maand actie, nog even een korte uitleg. Iedere maand selecteren we vijf blogs die nog niet zo groot zijn als ze, naar de mening van het Het style team, zouden moeten zijn. Om deze blogs beter op de kaart te zetten laten we jullie een keer in de maand kennis maken met vijf blogs. Nadat je deze post hebt gelezen en de blogs hebt bekeken kun je op je favoriet stemmen op de Insider’s Tip pagina. Mobiel: Insider's Tip pagina voor mobiel De winnaar wordt op 5 mei bekend gemaakt.
De genomineerden van deze maand:
_________________

>> Lois' Blog: Lois blogt voornamelijk over fashion, beauty and lifestyle, wat naar onze mening een perfecte combi is. De blog is lekker luchtig en staat vol met leuke en inspirerende posts. Leuke outfits, de nieuwste trends –zodat we allemaal goed voor de dag komen- komen allemaal voorbij. Hartstikke handig toch!?

>>Esther news flits: Deze leuke blog staat vol met heerlijke posts over allerdaagse dingen die ons bezig houden. Outfits, shopping lists, echte must-haves en ga zo maar door. Regelmatig plaatst Esther ook een heerlijk recept om je vingers bij af te likken.

>>Just stuff I like: Zoals de naam al doet vermoeden, deelt Isabelle graag de dingen die ze leuk vindt met ons. Op de blog zie je leuke inspirerende posts voorbij komen. De ene keer over fashion, de andere keer een leuke foto of een hele leuke hotspot in Den-Bosch.

>>Miles away from Wonderland|http: De blog van de Belgische Amber is net een sprookje. De blog staat vol geweldige posts. Leuke ideetjes voor de toekomstige vakantie bestemming komen voorbij, wish lists, met items die ook wij heel erg graag willen bezitten, quotes. Kortom, een blog waar je helemaal vrolijk van wordt.

>>Womanouk: Zoals Manouk zelf al zegt houdt ze er van om over mascara, lipsticks en nagellakjes te praten. En wij…. wij lezen dat natuurlijk heel graag. Daarnaast tekent Manouk ook erg graag en van tijd tot tijd deelt zij dat graag met ons.

Winnaar insider's tip maartWinnaar insider's tip maart
De grote winnaar van de maand maart is Nappy Hairz. Is het haar volle bos met haar, haar grappige manier van schrijven, of de personal touch? Misschien is het wel een combinatie van alles, want jullie vinden haar blog met stip het leukst.

Lilia schrijft over alles wat er in haar leven gebeurt en is niet uit het veld te slaan. Zelfs op haar mindere dagen schrijft ze nog een post. Haar foto’s zijn stijlvol en haar kleding stijl is helemaal top. Een extra reden dus om deze blogger in de gaten te houden.

Door Lilia’s grappige manier van schrijven lees je haar posts altijd met een lach op je gezicht. Binnen no time heb je zo een groot aantal posts gelezen.

Lilia, ga zo door! Wij zijn fan!

Categorie:
Babbelhoekje
Trefwoorden:
insiders tip van de maand

Melden

Beantwoorden

Er zijn nog geen antwoorden op deze vraag.

Vergelijkbare vragen

Naar boven